Σχετικά με εμάς

Χώροι ζωής

Ο Γιώργος Τσιρωνάς, ιδρυτής της εταιρείας George Tsironas & Associates, υπηρετεί με αφοσίωση την αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου, τη διακόσμηση και το βιομηχανικό σχεδιασμό. Από το  1994, που ιδρύθηκε, η George Tsironas & Associates, δημιουργεί στη Θεσσαλονίκη όπου δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα μαζί με την ομάδα του, χώρους μοναδικούς.  Αντικείμενo της εταιρείας είναι η παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων κατασκευών και ανακαινίσεων για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους κάθε κλίμακας, αλλά και ο σχεδιασμός προϊόντων μαζικής παραγωγής.

Η μεγάλη εμπειρία και η συνεχής ενημέρωση και μετεκπαίδευση τόσο ή δική του, όσο και των στελεχών της εταιρείας του, έχει σαν αποτέλεσμα το σχεδιασμό και δημιουργία χώρων με ξεχωριστή ταυτότητα.

Άλλοτε μίνιμαλ, άλλοτε πλουραλιστικοί, πάντα λειτουργικοί, συχνά ανατρεπτικοί, οι χώροι που έχουν την υπογραφή της εταιρείας αναπνέουν και εμπνέουν, ενώ ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις, στις ανάγκες και στην προσωπικότητα του πελάτη. Κάθε δημιουργία γίνεται με γνώμονα την αρίστη ποιότητα υλικών και κατασκευής, στην καλύτερη δυνατή τιμή, πάντα εντός των προσυμφωνημένων χρόνων. Ξενοδοχεία, γραφεία, εμπορικά καταστήματα, café bar, club, κινηματογράφοι αλλά και κατοικίες, είναι projects που έχουν μελετηθεί και ολοκληρωθεί, με εξαιρετική επιτυχία από την εταιρεία. Παράλληλα, η δημιουργική ομάδα της George Tsironas & Associates έχει αναλάβει τον βιομηχανικό σχεδιασμό ενός πλήθους  προϊόντων, που παράγονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έπιπλα εσωτερικού & εξωτερικού χώρου, νιπτήρες, βρύσες, σκάλες και πολλά άλλα αντικείμενα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, φέρουν την υπογραφή George Tsironas & Associates

Η εταιρεία, που είναι στελεχωμένη με έμπειρους και δημιουργικούς αρχιτέκτονες και σχεδιαστές, αναλαμβάνει:

  • Ολοκληρωμένες μελέτες κατασκευής ή ανακαίνισης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (μελέτη, σχεδιασμός, κοστολόγηση, προγραμματισμός, εκτέλεση)
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες διακόσμησης
  • Επίβλεψη εργασιών
  • Σχεδιασμός βιομηχανικών προϊόντων

 

Ομάδα

                                   

 

ΤΣΙΡΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
INTERIOR & INDUSTRIAL DESIGNER

     

ΑΡΑΠΑΤΖΗ ΙΩΑΝΝΑ
INTERIOR DESIGNER

     

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
INTERIOR DESIGNER

     

ΣΑΠΛΑΧΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
INTERIOR DESIGNER

     

George Tsironas & Associates © Copyright 2019